Віддай людині крихітку себе, за це душа наповнюється світлом...

Сьогодні у всьому світі відзначається день інвалідів.

Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Не дивно, що в давні часи і навіть аж до сучасної історії у людей, яких ми зараз відносимо до категорії - інвалід, було дуже мало шансів на виживання взагалі. Це страшна правда - завжди і у всі часи турбота про інвалідів в основному трималася на щирій добрій волі окремих людей. Які шанси сучасних інвалідів на благополучне виживання без сторонньої допомоги зараз? Шанси не змінилися, їх просто немає.

Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Вони пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом.

Не залишились осторонь і учні нашої школи. З театралізованою виставою скатські патрулі "Опора" та "ЮДП" завідали до Врадіївського центру соціальної реабілітації. Діти з захоплення подивились казочку "Ріпка", приймали участь у іграх та активітетах, що їх приготували скаути. Кожен мав змогу зробити паперову корзинку вигляді серця та отримати солодкий подарунок.

Велике задоволення від зустрічі отримали і вихованці центру і скаути нашої школи.

/Files/images/den_nv/V41bULicdXA.jpg/Files/images/den_nv/eNKmrpI8IhI.jpg

/Files/images/den_nv/08qTflbLBZE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.